Termékválaszték

Házhozszállítás

Gyors és pontos kiszolgálás

Biztonságos vásárlás

Online bankkártyás fizetés

Tapasztalat

Közel 20 éve a piacon

Terméktámogatás

Telefonon, chaten és e-mailben

Kiemelt ajánlataink

Vélemények rólunk

Papírdobozok bőséges választékban

Kartondobozokat vonzó áron három, sőt ötrétegű kivitelben is forgalmazunk, többféle méretben. Ha súlyos tárgyak, irodai eszközök vagy konyhai felszerelések elpakolására kerülne a sor, érdemes ezek közül választania. Ahhoz, hogy a rendszerezés valóban gyors és hatékony lehessen, hullámkartonokat is használhat a bepakolásnál. A költöztetődobozokat megerősítheti, a raklapokat megvédheti ha élvédőket, igény szerint állítható pántolószalagokat is alkalmaz a csomagolás során.

„Túlméretes” küldemények

Költözni készül? Törékeny csomagokat fuvarozna? Ismerje meg a biztonságos szállítást garantáló légpárnás fóliákat (más néven buborékfólia), melyekkel könnyedén kibélelheti a küldemények melletti üres területeket! A szintén ilyen célokat szolgáló rugalmas streccsfóliákra, és kényelmes használatot nyújtó habfóliákra is érdemes egy pillantást vetnie. Ezek mindegyike számtalan méretben és kiszerelésben elérhető webshopunkban. A raklaphoz való rögzítéshez válassza gépi csomagoló fóliáinkat vagy a tekercsben kapható zsugorfóliákat! Ha kedve tartja, kipróbálhatja a manapság nagy népszerűségnek örvendő extrudált fóliák valamelyikét is.

A kis csomag is csomag

A kisebb csomagok esetében szintén fontos, hogy azok épségben, sérülésmentesen jussanak el a címzettekhez. A szállításukhoz ajánljuk a buborékos/légpárnás borítékokat – ezek többféle méretben elérhetők kínálatunkban. A legapróbb tárgyak postázása miatt sem szükséges aggódnia: a simítózáras tasakokkal könnyedén szelektálhat, szállíthat.

Ragasztószalagok többféle kivitelben

Akár általános ragasztószalagot, akár kétoldalas ragasztószalagot vagy hűtőházi használatra szánt termékeket keres, webáruházunkban rögtön kiválaszthatja a megfelelőket. Törékeny feliratos modelljeinknek hasznát veheti poharak, tányérok, sőt szobrok szállítása alkalmával is. Ha felújítani kíván, vagy éppen egy építkezés kellős közepén áll, akkor tekintse meg maszkoló szalagjainkat is, melyek könnyedén felhelyezhetők és levehetők anélkül, hogy nyomot hagynának. Ipari felhasználás esetén érdemes elgondolkodnia egy kézi adagoló beszerzésén is: felhordóvala ragasztószalag pontosabban felhelyezhető.

Fóliák ipari és otthoni használatra

Az agrárszektorban használatos mezőgazdasági fóliák rugalmas anyaguknak, és magas szakítószilárdságuknak köszönhetően a legzordabb körülmények között is megállják a helyüket. Ugyanez elmondható a kínálatunkban kapható fólia zsákokról is, melyeket leginkább porciózáshoz ajánlunk. A haszonnövények megfelelő fejlődését érdemes egy-egy nedvességmegőrző takarófóliával támogatni. Utóbbi termékek például a festés során is a hasznosak lehetnek: takarjuk le velük az óvni kívánt burkolatokat, bútorokat! A renoválás, építkezés idejére többféle sittes zsákot is vásárolhat, melyekbe a törmelék összegyűjthető, és könnyedén el is szállítható.